Stran ne obstaja

Strani, ki jo iščete, ni več. Morda ste napisali napačno povezavo, ali pa je bila stran zaradi zastaranja umaknjena s strežnikov Pocenielektrike.

Ne glede na resnični razlog prikaza te strani, vam priporočamo, da se vrnete na spletno stran www.pocenielektrika.si in dokončate opravilo, ki ste se ga namenili izvesti.

Novice

 • 12.okt.2014

  V družbi GEN-I se vedno potrudimo, da ob naravnih katastrofah po svojih močeh pomagamo. Odločili smo se, da bomo vsem gospodinjskim odjemalcem Poceni elektrike, ki so utrpeli škodo iz naslova septembrskih poplav, priznali 100 % popust na znesek obračunane električne energije v mesecu oktobru.

  preberi več
 • 12.okt.2014

  V Hoferjevih poslovalnicah lahko do konca meseca obiščete stojnice GEN-I, kjer boste od naših nasmejanih promotorjev izvedeli vse o akciji »Zelena energija« in imeli možnost izpolniti pristopno izjavo. GEN-I si v skupni akciji s Hoferjem namreč prizadeva za promocijo zelene električne energije, ki je proizvedena izključno v slovenskih hidroelektrarnah.

  preberi več
 • 01.okt.2014

  V obdobju od 1. 10. 2014 do 10. 11. 2015 poteka akcija »Toplotne črpalke 2015«. V njej lahko sodelujete novi in obstoječi gospodinjski odjemalci Poceni elektrike, ki imate na dan pristopa k akciji vgrajeno in priklopljeno toplotno črpalko.

  preberi več
arhiv novic

Klicni center

Pogovor z našimi svetovalci od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro ter v času oddajanja števčnih stanj - vsak zadnji dan in prve tri dni v mesecu na brezplačni številki

ali nam pišite na naš elektronski naslov

pocenielektrika@gen-i.si