Stran ne obstaja

Strani, ki jo iščete, ni več. Morda ste napisali napačno povezavo, ali pa je bila stran zaradi zastaranja umaknjena s strežnikov Pocenielektrike.

Ne glede na resnični razlog prikaza te strani, vam priporočamo, da se vrnete na spletno stran www.pocenielektrika.si in dokončate opravilo, ki ste se ga namenili izvesti.

Novice

 • 21.okt.2014

  Potegujte se za celo leto brezplačne elektrike! V obdobju od 21. 10. 2014 do 17. 11. 2014 v sodelovanju s spletnim portalom Cekin.si poteka nagradna igra, v kateri bo GEN-I izžrebanemu nagrajencu podaril eno leto brezplačne električne energije.

  preberi več
 • 20.okt.2014

  V družbi GEN-I smo se z veseljem odzvali na licitacijo ZPS v okviru kampanje »Zamenjaj in prihrani«. Predložili smo najbolj konkurenčno ponudbo in zmagali v dveh kategorijah – tako za električno energijo kot tudi za paket električne energije in zemeljskega plina. Veselimo se, da se bo našim skoraj 120.000 odjemalcem v kratkem pridružilo novih 20.000 gospodinjstev.

  preberi več
 • 12.okt.2014

  V družbi GEN-I se vedno potrudimo, da ob naravnih katastrofah po svojih močeh pomagamo. Odločili smo se, da bomo vsem gospodinjskim odjemalcem Poceni elektrike, ki so utrpeli škodo iz naslova septembrskih poplav, priznali 100 % popust na znesek obračunane električne energije v mesecu oktobru.

  preberi več
arhiv novic

Klicni center

Pogovor z našimi svetovalci od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro ter v času oddajanja števčnih stanj - vsak zadnji dan in prve tri dni v mesecu na brezplačni številki

ali nam pišite na naš elektronski naslov

pocenielektrika@gen-i.si