GEN-I

Družba GEN-I je najhitreje rastoči dobavitelj električne energije v Sloveniji. V Ljubljani, Novi Gorici in Krškem zaposluje več kot 100 strokovnjakov. Spada v poslovno skupino GEN-I, ki je druga najmočnejša bilančna skupina na elektroenergetskem trgu v Sloveniji ter vse pomembnejša skupina na regionalnih trgih jugovzhodne Evrope. Skupina poleg slovenske družbe GEN-I, trgovanje in prodaja električne energije, d.o.o., vključuje sedem povezanih pravnih oseb, ki delujejo na štirinajstih tujih trgih: v Nemčiji, Avstriji, na Madžarskem, Hrvaškem, v Romuniji, Bolgariji, Bosni in Hercegovini, Makedoniji, Albaniji, Srbiji, Črni Gori, na Kosovu in v Italiji. Z družbami v tujini GEN-I uresničuje strateško usmeritev v države jugovzhodne Evrope ter s pridobivanjem dodatnih virov energije omogoča optimalnejšo oskrbo končnih odjemalcev predvsem v Sloveniji, pa tudi v tujini.

Novice

 • 21.okt.2014

  Potegujte se za celo leto brezplačne elektrike! V obdobju od 21. 10. 2014 do 17. 11. 2014 v sodelovanju s spletnim portalom Cekin.si poteka nagradna igra, v kateri bo GEN-I izžrebanemu nagrajencu podaril eno leto brezplačne električne energije.

  preberi več
 • 20.okt.2014

  V družbi GEN-I smo se z veseljem odzvali na licitacijo ZPS v okviru kampanje »Zamenjaj in prihrani«. Predložili smo najbolj konkurenčno ponudbo in zmagali v dveh kategorijah – tako za električno energijo kot tudi za paket električne energije in zemeljskega plina. Veselimo se, da se bo našim skoraj 120.000 odjemalcem v kratkem pridružilo novih 20.000 gospodinjstev.

  preberi več
 • 12.okt.2014

  V družbi GEN-I se vedno potrudimo, da ob naravnih katastrofah po svojih močeh pomagamo. Odločili smo se, da bomo vsem gospodinjskim odjemalcem Poceni elektrike, ki so utrpeli škodo iz naslova septembrskih poplav, priznali 100 % popust na znesek obračunane električne energije v mesecu oktobru.

  preberi več
arhiv novic