GEN-I

Družba GEN-I je najhitreje rastoči dobavitelj električne energije v Sloveniji. V Ljubljani, Novi Gorici in Krškem zaposluje več kot 100 strokovnjakov. Spada v poslovno skupino GEN-I, ki je druga najmočnejša bilančna skupina na elektroenergetskem trgu v Sloveniji ter vse pomembnejša skupina na regionalnih trgih jugovzhodne Evrope. Skupina poleg slovenske družbe GEN-I, trgovanje in prodaja električne energije, d.o.o., vključuje sedem povezanih pravnih oseb, ki delujejo na štirinajstih tujih trgih: v Nemčiji, Avstriji, na Madžarskem, Hrvaškem, v Romuniji, Bolgariji, Bosni in Hercegovini, Makedoniji, Albaniji, Srbiji, Črni Gori, na Kosovu in v Italiji. Z družbami v tujini GEN-I uresničuje strateško usmeritev v države jugovzhodne Evrope ter s pridobivanjem dodatnih virov energije omogoča optimalnejšo oskrbo končnih odjemalcev predvsem v Sloveniji, pa tudi v tujini.

Novice

 • 23.sep.2014

  V obdobju od 25. septembra do 31. oktobra 2014 v sodelovanju s podjetjem Hofer poteka akcija »Zelena energija«, s katero si lahko obstoječi in novi gospodinjski odjemalci GEN-I za eno leto zagotovite dobavo elektrike iz obnovljivih virov energije po rednem ceniku.

  preberi več
 • 19.jun.2014

  Popolnoma smo prenovili portal Moj GEN-I, ki je še lažji za uporabo in nudi mnogo novosti za hitro in enostavno upravljanje vašega naročniškega razmerja.

  preberi več
 • 15.maj.2014

  Družba GEN-I je že 5. leto zapored najcenejši dobavitelj v vseh skupinah odjema za gospodinjske odjemalce električne energije.

  preberi več
arhiv novic