GEN-I

Družba GEN-I je najhitreje rastoči dobavitelj električne energije v Sloveniji. V Ljubljani, Novi Gorici in Krškem zaposluje več kot 100 strokovnjakov. Spada v poslovno skupino GEN-I, ki je druga najmočnejša bilančna skupina na elektroenergetskem trgu v Sloveniji ter vse pomembnejša skupina na regionalnih trgih jugovzhodne Evrope. Skupina poleg slovenske družbe GEN-I, trgovanje in prodaja električne energije, d.o.o., vključuje sedem povezanih pravnih oseb, ki delujejo na štirinajstih tujih trgih: v Nemčiji, Avstriji, na Madžarskem, Hrvaškem, v Romuniji, Bolgariji, Bosni in Hercegovini, Makedoniji, Albaniji, Srbiji, Črni Gori, na Kosovu in v Italiji. Z družbami v tujini GEN-I uresničuje strateško usmeritev v države jugovzhodne Evrope ter s pridobivanjem dodatnih virov energije omogoča optimalnejšo oskrbo končnih odjemalcev predvsem v Sloveniji, pa tudi v tujini.

Novice

 • 12.okt.2014

  V družbi GEN-I se vedno potrudimo, da ob naravnih katastrofah po svojih močeh pomagamo. Odločili smo se, da bomo vsem gospodinjskim odjemalcem Poceni elektrike, ki so utrpeli škodo iz naslova septembrskih poplav, priznali 100 % popust na znesek obračunane električne energije v mesecu oktobru.

  preberi več
 • 12.okt.2014

  V Hoferjevih poslovalnicah lahko do konca meseca obiščete stojnice GEN-I, kjer boste od naših nasmejanih promotorjev izvedeli vse o akciji »Zelena energija« in imeli možnost izpolniti pristopno izjavo. GEN-I si v skupni akciji s Hoferjem namreč prizadeva za promocijo zelene električne energije, ki je proizvedena izključno v slovenskih hidroelektrarnah.

  preberi več
 • 01.okt.2014

  V obdobju od 1. 10. 2014 do 10. 11. 2015 poteka akcija »Toplotne črpalke 2015«. V njej lahko sodelujete novi in obstoječi gospodinjski odjemalci Poceni elektrike, ki imate na dan pristopa k akciji vgrajeno in priklopljeno toplotno črpalko.

  preberi več
arhiv novic