3 koraki do menjave ponudnika

Izpolnite Spletni obrazec za menjavo dobavitelja. Vse, kar potrebujete ob postopku zamenjave dobavitelja, so vaši osebni podatki in podatki o vašem merilnem mestu - nepremičnini, kjer želite Poceni elektriko. Priporočamo vam, da imate pri sebi zadnji račun za elektriko, saj je na njem navedeno vse potrebno. Lahko pa vse uredite tudi po telefonu, kjer so vam na brezplačni številki 080 1558 od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro na voljo naši prijazni svetovalci, ki bodo namesto vas izpolnili obrazec. 

Ob spremembi dobavitelja bomo za vse potrebno poskrbeli mi.

 

2 dni do podpisa pogodbe

Na osnovi posredovanih podatkov boste predvidoma v dveh dneh v podpis prejeli dva izvoda pogodbe ter soglasja, potrebna za ureditev spremembe. Poslane dokumente pozorno preberite, podpišite in vložite v priloženo kuverto z že plačano poštnino. Pošiljko le še oddajte na pošto in počakajte, da uredimo vse potrebno za vašo cenejšo elektriko.

 

1 mesec do nižjega računa

Po prejemu podpisane dokumentacije bomo pričeli s postopkom zamenjave dobavitelja električne energije pri vašem izvajalcu nalog distribucijskega operaterja. O uspešno izvedeni zamenjavi dobavitelja vas bomo obvestili z dopisom, kateremu bo priložen tudi vaš izvod pogodbe.

Odvisno od dneva oddane pogodbe boste najverjetneje že prihodnji mesec za porabljeno električno energijo plačevali manj.

Akcija "Poceni elektrika za nove kupce/2"

Vsi novi gospodinjski odjemalci, ki do vključno 10. januarja 2019 izberete za svojega novega dobavitelja GEN-I, si lahko z akcijo "Poceni elektrika za nove kupce/2" zagotovite občutne prihranke kar za celo leto. Našo izjemno ugodno ceno elektrike si lahko zagotovite takoj, brez vezave in skritih stroškov.