Aktualna obvestila

Dosegljivost klicnega centra med prazniki

Obveščamo vas, da bo klicni center v ponedeljek, 17. aprila, v četrtek, 27. aprila in v ponedeljek, 1. maja zaprt. Ostale dneve so vam naši prijazni svetovalci na voljo po ustaljenem urniku med 8. in 20. uro. Hvala za razumevanje in lepe praznike!
> Preberi več

GEN-I že četrtič zapored najbolj zaupanja vredna blagovna znamka

Družba GEN-I je že četrto leto zapored zmagala kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka Trusted Brand 2017 v kategoriji »Ponudniki energije«. Kategorija najbolj zaupanja vrednega ponudnika energije je v Sloveniji razpisana šele štiri leta, zato smo toliko bolj ponosni, da GEN-I ostaja absolutni zmagovalec med ponudniki energije.
> Preberi več

Slovenskim odjemalcem smo v letu 2016 dobavili 13.942 MWh zelene energije

S podjetjem Hofer smo v akciji »Zelena energija 2016«, ki je trajala od 14. 1. do 31. 3. 2016 pripravili skupen trajnostno naravnan projekt, v okviru katerega smo omogočili vsem gospodinjskim odjemalcem prehod na električno energijo, proizvedeno izključno v Sloveniji iz obnovljivih virov. V cenovno ugodni akciji smo v letu 2016 našim obstoječim in novim kupcem električne energije dobavili 13.942 MWh zelene energije.
> Preberi več

Pretekla obvestila

Obvestilo o spremembi cene omrežnine

Od 1. 1. 2017 veljajo spremenjene cene omrežnine za električno energijo in zemeljski plin, ki so predpisane s strani Agencije za energijo. Na spremembe kot dobavitelj energije nimamo vpliva.
> Preberi več

Inovativna storitev GEN-I Sonce za energetsko samooskrbo

Družba GEN-I je v Stari mestni elektrarni premierno predstavila novo storitev GEN-I Sonce, ki bo gospodinjstvom in malim podjetnikom v Sloveniji bistveno poenostavila odločitev za samooskrbo z električno energijo, pridobljeno iz Sonca. GEN-I tako kot prvi dobavitelj energije v regiji vstopa na trg samooskrbe in bo slovenskim odjemalcem omogočal tudi izgradnjo mikro sončnih elektrarn na ključ. Gre za inovativen projekt, ki bo omogočil trajnosten, okolju prijazen in ekonomsko vzdržen prestop v energetsko neodvisnost. Zanesljivost investicije in dolgo življenjsko dobo sončnih elektrarn GEN-I zagotavlja s premišljeno izbiro vrhunskih slovenskih partnerjev.
> Preberi več

Pozor: ne nasedajte neznancem, ki se predstavljajo kot predstavniki GEN-I

Več naših odjemalcev nas je opozorilo o sumljivih obiskih neznancev, ki se lažno predstavljajo kot predstavniki GEN-I ali Elektra in tako skušajo vstopiti v domovanje pod pretvezo, v resnici pa odjemalce z neresničnim in zavajajočim informacijami prepričujejo v podpisovanje novih zavezujočih pogodb s konkurenčnimi dobavitelji energije.
> Preberi več

Nagradna igra »GEN-I praznuje in nagrajuje« zaključena

Možnost sodelovanja v nagradni igri »GEN-I praznuje in nagrajuje«, ki smo jo organizirali ob pravljičnem jubileju Poceni elektrike, je zaključena. Žrebanje srečnih nagrajencev bo potekalo v ponedeljek, 6. junija 2016, seznam izžrebanih pa bo objavljen naslednji dan na www.pocenielektrika.si.
> Preberi več

Naš GEN-IJ je podelil nagrade za najboljše predloge za varčevanje z energijo

Na zaključnem dogodku Festivala Sobivanja je Gen-ij podelil nagrade in priznanja najboljšim skupinam, ki so pripravile odlične predloge za varčevanje z energijo v okviru projekta Energetsko znanje za odgovorno ravnanje. Glavni cilj projekta je bilo ozavestiti otroke v vrtcih in šolah o pomenu energije in njenih omejitvah ter jih na zabaven način izobraziti o pomembnosti ohranjanja in varčne rabe energije.
> Preberi več

Genialno lahka nagradna vprašanja v TV oddaji

V finalni oddaji Znan obraz ima svoj glas je tokrat z najbolj energičnim aplavzom prepričal gospod Matjaž iz Nove Gorice. Pravilno je ugotovil, da ima tako visok glas, kot ga spustiš, če te strese elektrika, Prince. Za nagrado si je prislužil brezplačno elektriko kar do konca leta. Srečnemu nagrajencu iskreno čestitamo! Hvala vsem nagrajencem še enkrat za električno vzdušje, veliko smeha in dobre volje.
> Preberi več

Naš GEN-IJ uči otroke varčne rabe z energijo

Družba GEN-I je partner pri projektu Energetsko znanje za odgovorno ravnanje, ki ga pripravlja društvo Sobivanje. Glavni cilj projekta je ozavestiti otroke v vrtcih in šolah po Sloveniji o pomenu energije in njenih omejitvah ter jih na zabaven način izobraziti o pomembnosti ohranjanja in varčne rabe energije. Projekt z javnimi pismi podpore med drugim podpirajo tudi Ministrstvo za infrastrukturo, Ministrstvo za okolje ter EKO sklad.
> Preberi več

GEN-I že tretjič zapored najbolj zaupanja vredna blagovna znamka

Družba GEN-I je že tretje leto zapored zmagala kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka Trusted Brand 2016 v kategoriji »Ponudniki energije«. Kategorija najbolj zaupanja vrednega ponudnika energije je v Sloveniji razpisana šele tri leta, zato smo toliko bolj ponosni, da GEN-I ostaja absolutni zmagovalec med ponudniki energije.
> Preberi več

Prihranite dvojno

Vsi novi gospodinjski odjemalci, ki do konca marca 2016 izberete za svojega novega dobavitelja GEN-I, si lahko zagotovite kar dvojni prihranek. Ob odločitvi za Poceni elektriko in Poceni plin si namreč poleg ugodnih cen zagotovite tudi dobavo električne energije in zemeljskega plina prvi mesec brezplačno.
> Preberi več

GEN-I dobitnik ICERTIAS nagrade za odličnost

GEN-I je na podlagi rezultatov glasovanja zasedel prvo mesto kot najbolj zaupanja vreden dobavitelj električne energije in zemeljskega plina in prejel ICERTIAS odličje, ki potrjuje najboljšo uporabniško izkušnjo slovenskih odjemalcev.
> Preberi več

Spletno mesto Poceni elektrika nagrajeno z Zlato nagrado Diggit

GEN-I je na tekmovanju za najboljše slovenske digitalne rešitve Diggit prejel Zlato nagrado Diggit za spletno mesto Poceni elektrika. Strokovna žirija je v konkurenci  50 prijavljenih del spletno mesto nagradila, ker predstavlja  kreativni in inovativni presežek v kategoriji storitev.
> Preberi več

GEN-I zaupa že več kot 150.000 odjemalcev

Družba GEN-I, ki je največji dobavitelj električne energije in drugi največji dobavitelj zemeljskega plina v Sloveniji, je v tem mesecu dosegla nov mejnik, saj oskrbuje že več kot 150.000 odjemalcev električne energije in zemeljskega plina.
> Preberi več