Aktualna obvestila

Dosegljivost klicnega centra med prazniki

Obveščamo vas, da bo klicni center med prazniki zaprt 25., 26. in 31. decembra 2017 ter 1. januarja 2018. V preostalem času vam bodo naši prijazni svetovalci na voljo po ustaljenem urniku od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro.
> Preberi več

GEN-I že četrtič zapored najbolj zaupanja vredna blagovna znamka

Družba GEN-I je že četrto leto zapored zmagala kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka Trusted Brand 2017 v kategoriji »Ponudniki energije«. Kategorija najbolj zaupanja vrednega ponudnika energije je v Sloveniji razpisana šele štiri leta, zato smo toliko bolj ponosni, da GEN-I ostaja absolutni zmagovalec med ponudniki energije.
> Preberi več

Pretekla obvestila

Slovenskim odjemalcem smo v letu 2016 dobavili 13.942 MWh zelene energije

S podjetjem Hofer smo v akciji »Zelena energija 2016«, ki je trajala od 14. 1. do 31. 3. 2016 pripravili skupen trajnostno naravnan projekt, v okviru katerega smo omogočili vsem gospodinjskim odjemalcem prehod na električno energijo, proizvedeno izključno v Sloveniji iz obnovljivih virov. V cenovno ugodni akciji smo v letu 2016 našim obstoječim in novim kupcem električne energije dobavili 13.942 MWh zelene energije.
> Preberi več

Obvestilo o spremembi cene omrežnine

Od 1. 1. 2017 veljajo spremenjene cene omrežnine za električno energijo in zemeljski plin, ki so predpisane s strani Agencije za energijo. Na spremembe kot dobavitelj energije nimamo vpliva.
> Preberi več

Inovativna storitev GEN-I Sonce za energetsko samooskrbo

Družba GEN-I je v Stari mestni elektrarni premierno predstavila novo storitev GEN-I Sonce, ki bo gospodinjstvom in malim podjetnikom v Sloveniji bistveno poenostavila odločitev za samooskrbo z električno energijo, pridobljeno iz Sonca. GEN-I tako kot prvi dobavitelj energije v regiji vstopa na trg samooskrbe in bo slovenskim odjemalcem omogočal tudi izgradnjo mikro sončnih elektrarn na ključ. Gre za inovativen projekt, ki bo omogočil trajnosten, okolju prijazen in ekonomsko vzdržen prestop v energetsko neodvisnost. Zanesljivost investicije in dolgo življenjsko dobo sončnih elektrarn GEN-I zagotavlja s premišljeno izbiro vrhunskih slovenskih partnerjev.
> Preberi več

GEN-I že tretjič zapored najbolj zaupanja vredna blagovna znamka

Družba GEN-I je že tretje leto zapored zmagala kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka Trusted Brand 2016 v kategoriji »Ponudniki energije«. Kategorija najbolj zaupanja vrednega ponudnika energije je v Sloveniji razpisana šele tri leta, zato smo toliko bolj ponosni, da GEN-I ostaja absolutni zmagovalec med ponudniki energije.
> Preberi več

GEN-I dobitnik ICERTIAS nagrade za odličnost

GEN-I je na podlagi rezultatov glasovanja zasedel prvo mesto kot najbolj zaupanja vreden dobavitelj električne energije in zemeljskega plina in prejel ICERTIAS odličje, ki potrjuje najboljšo uporabniško izkušnjo slovenskih odjemalcev.
> Preberi več

Spletno mesto Poceni elektrika nagrajeno z Zlato nagrado Diggit

GEN-I je na tekmovanju za najboljše slovenske digitalne rešitve Diggit prejel Zlato nagrado Diggit za spletno mesto Poceni elektrika. Strokovna žirija je v konkurenci  50 prijavljenih del spletno mesto nagradila, ker predstavlja  kreativni in inovativni presežek v kategoriji storitev.
> Preberi več

Dosegljivost klicnega centra na velikonočni ponedeljek

Obveščamo vas, da na velikonočni ponedeljek, 6. aprila 2015, naši svetovalci na brezplačni številki 080 15 58 ne bodo dosegljivi. Od torka naprej vam bomo na voljo po ustaljenem urniku med 8. in 20. uro. Zahvaljujemo se za razumevanje in vam želimo prijetne praznike.
> Preberi več

Zasedenost klicnega centra

Obveščamo vas, da v našem klicnem centru zaradi izjemno povečanega števila klicev in elektronskih sporočil prihaja do čakalnih vrst in zamud pri odgovorih. Prosimo za potrpežljivost.
> Preberi več

Novi, še bolj pregledni računi

Z veseljem vam predstavljamo prenovljen račun za elektriko in zemeljski plin – še eno novost, s katero si v GEN-I prizadevamo za kakovostne in inovativne storitve.
> Preberi več

Zamik pri izstavitvi računov

Obveščamo vas, da boste zaradi nadgradnje informacijskega sistema račun za dobavljeno električno energijo oz. zemeljski plin prejeli po 15. februarju. Do zamika bo prišlo tudi pri plačilu položnic preko direktne obremenitve (trajnika). Hvala za razumevanje.
> Preberi več

GEN-I zmagovalec v kampanji Zveze potrošnikov Slovenije

V družbi GEN-I smo se z veseljem odzvali na licitacijo ZPS v okviru kampanje »Zamenjaj in prihrani«, v kateri so sodelovali vsi pomembnejši slovenski dobavitelji električne energije in zemeljskega plina, saj že od vstopa na trg ponujamo ugodne cene slovenskim gospodinjstvom. Tudi tokrat smo predložili najbolj konkurenčno ponudbo in zmagali v dveh kategorijah – tako za električno energijo kot tudi za paket električne energije in zemeljskega plina. Veselimo se, da se bo našim skoraj 120.000 odjemalcem v kratkem pridružilo novih 20.000 gospodinjstev.
> Preberi več

Cene električne energije za male poslovne odjemalce s 1. julijem še nižje

S 1. julijem 2014 bomo malim poslovnim odjemalcem Poceni elektrike zagotovili še dodatno znižane cene, in sicer 0,05949 eur/kWh brez DDV oziroma 0,07258 eur/kWh z DDV v višji dnevni tarifi, 0,03899 eur/kWh brez DDV oziroma 0,04757 eur/kWh z DDV v nižji dnevni tarifi in 0,05249 eur/kWh brez DDV oziroma 0,06404 eur/kWh z DDV v enotni tarifi.
> Preberi več

Portal Moj GEN-I je prenovljen

Popolnoma smo prenovili portal Moj GEN-I, ki je še lažji za uporabo in nudi mnogo novosti za hitro in enostavno upravljanje vašega naročniškega razmerja.
> Preberi več