Postanite zaščitnik podnebja

Podnebna kriza je največji izziv človeštva, ki ga nikakor ne smemo več potiskati na stranski tir. Tudi če posledic segrevanja ozračja kot posamezniki v domačem okolju še ne občutimo tako močno, da bi nas motile, moramo vsi skupaj ukrepati zdaj. Le tako bomo obvarovali naš planet in generacijam, ki prihajajo, omogočili življenje v čim bolj zdravem okolju.

Če ste naš odjemalec, že sodelujete pri zmanjševanju izpustov CO2. Čistejša, brezogljična elektrika je pri nas postala standard za vse odjemalce. Ob tem vam prvič omogočamo tudi, da si sami izberete brezogljičen vir energije, ki vam najbolj ustreza. Lahko se odločate med sončno, vodno ali jedrsko energijo. Ne glede na izbiro vam bomo od januarja do aprila 2021 brezogljično elektriko dobavljali brez doplačila. Nato pa bosta 100% sončna ali 100% vodna energija na voljo za zgolj en evro dodatka na mesec.

 

Kako izberem vir energije, ki mi najbolj ustreza?

Od 1. 1. 2021 dalje večini naših obstoječih odjemalcev avtomatsko dobavljamo elektriko iz 100% sončne energije. Na portalu Moj GEN-I pa lahko namesto nje izberete brezogljično jedrsko ali 100% vodno energijo. Svojo izbiro lahko sporočite tudi našim svetovalcem na telefonski številki 080 15 58.

 

Kot najbolj zaupanja vreden dobavitelj električne energije, ki že več kot deset let skrbi za dobavo elektrike po izjemno ugodnih cenah, vas želimo zdaj še opolnomočiti, da na izjemno enostaven način – samo z izbiro vira energije - naredite nekaj dobrega za naš planet. Prepričani smo, da mora čistejša elektrika postati norma za vse in ne izjema, energija sonca pa ob primerljivih cenah elektrike eden od primarnih virov za razogljičenje energetike.

 

Kako ob zagotovljenih ugodnih cenah elektrike postanem tudi zaščitnik podnebja, če še nisem vaš odjemalec?

Izberite našo cenovno ugodno ponudbo in oddajte svoj glas za okolje hitro in enostavno:

V dveh minutah nam boste posredovali potrebne podatke, vse ostalo bomo uredili mi.

 

Kaj lahko še storim za zaščito podnebja?

Električna energija iz brezogljičnih virov je en korak do bolj trajnostnega doma ali podjetja. V GEN-I imamo še druge rešitve, s katerimi lahko znižate svoj ogjični odtis in vpliv na okolje.

 

Postanite samooskrbni z elektriko

Z lastno sončno elektrarno si za 75 % znižate stroške za elektriko in zagotovite neposreden vir čiste in obnovljive sončne energije za gospodinjstvo ali podjetje. 

Samooskrba z elektriko se še posebej splača, če imate toplotno črpalko ali o njej razmišljate.

 

Vozite se brezogljično.

Če imate električno vozilo, ga lahko odslej polnite z brezogljično elektriko. Na poti pa si olajšajte njegovo polnjenje z našo storitvijo GEN-I e-mobilnost.

V naši novi ponudbi so tudi domače polnilne postaje.

 

Preklopite na e-račun

Stroški povezani s pošiljanjem računa niso zanemarljivi; papir, tisk, poštnina, delo in čas. Nekateri od njih nastanejo tudi na račun okolja. Odločitev za prejemanje računa v elektronski obliki pozitivno vpliva na vas in okolje: vi prihranite dober evro, kot skupnost pa lahko z njo letno preprečimo posek ogromno dreves.

 

Želite o naši elektriki brez CO2 izvedeti še več? Preberite tudi: