Akcija "Naša najugodnejša ponudba zemeljskega plina in električne energije za nove kupce"

Vsi novi gospodinjski odjemalci, ki do vključno 6. januarja izberete za svojega novega dobavitelja GEN-I, si lahko zagotovite kar dvojni prihranek. Z akcijo "Naša najugodnejša ponudba zemeljskega plina in električne energije za nove kupce" si lahko zagotovite občutne prihranke kar za celo leto pri obeh energentih. Našo najugodnejšo ceno elektrike in plina si lahko zagotovite takoj, brez vezave in skritih stroškov.

Pogoj za sodelovanje v akciji je naročilo obeh energentov in prejemanje računov v PDF obliki, s čimer boste prispevali k varovanju okolja in si poenostavili mesečno plačevanje računov. Vsem, ki ne boste želeli pristopiti k prejemanju pdf računov, vam bomo v času trajanja ugodnosti akcije, na računu za električno energijo in zemeljski plin obračunali strošek v višini 1 € na energent (z DDV). 

Poleg tega lahko plačilo elektrike in plina združite na enem računu in tako še dodatno prihranite pri stroških za plačilo položnic. Ne odlašajte – zamenjava dobavitelja je hitra in enostavna. Izpolnite obrazec za povpraševanje ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 1558, kjer so vam naši svetovalci na voljo od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro. Priporočamo vam, da imate ob izpolnjevanju podatkov pri sebi zadnji račun za elektriko in zemeljski plin. V podpis boste prejeli pogodbi, vse ostale podrobnosti pa bo za vas uredila ekipa GEN-I.

Pohitite, prijavite se lahko samo do vključno 6. januarja 2018!

Podrobnejša vsebina in splošni pogoji za sodelovanje v akciji so objavljeni na spodnjih povezavah:

Ostale aktualne akcije