Akcija »Poceni elektrika – poletje 2017/1«

Izkoristite izjemno poletno priložnost in si kar do 30. junija 2018 zagotovite zelo nizko ceno električne energije. Akciji »Poceni elektrika – poletje 2017/1«, ki traja od vključno 1. 7. do vključno 8. 9. 2017 se lahko pridružite novi in obstoječi odjemalci električne energije.

Pogoj za sodelovanje v akciji je prejemanje računov v PDF obliki, s čimer boste prispevali k varovanju okolja in si poenostavili mesečno plačevanje računov. Vsem, ki ne boste želeli pristopiti k prejemanju pdf računov, vam bomo v času trajanja ugodnosti akcije, na računu za električno energijo obračunali strošek v višini 1 € (z DDV). 

Novi odjemalci izpolnite preprost obrazec za zamenjavo dobavitelja ali nas v času delovanja klicnega centra pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 1558. Zamenjava dobavitelja električne energije je hitra in enostavna, saj bo vse podrobnosti za vas uredila ekipa GEN-I.

Obstoječi odjemalci za sodelovanje v času trajanja akcije po telefonu na številki 080 1558 ali po elektronski pošti pocenielektrika@gen-i.si oddajte svoje povpraševanje.

Podrobnejša vsebina in splošni pogoji za sodelovanje v akciji so objavljeni na spodnjih povezavah:

Ostale aktualne akcije