Akcija "Poceni elektrika – zima 2019"

Izkoristite novo zimsko priložnost in si zagotovite nizko ceno električne energije kar za 12 mesecev. Akciji »Poceni elektrika – zima 2019«, ki traja do vključno 31. januarja 2019 se lahko pridružite obstoječi in novi odjemalci električne energije.

Pogoj za sodelovanje v akciji je prejemanje računov v PDF obliki ali kot e-račun in direktna obremenitev SEPA (direktna obremenitev SEPA ni potrebna za nove kupce in obstoječe kupce, ki v zadnjih 12 mesecih, šteto od 14. 1. 2018 dalje niso bili v zamudi s plačilom računov za elektriko), s čimer boste prispevali k varovanju okolja in si poenostavili mesečno plačevanje računov. Vsem, ki ne boste želeli pristopiti k prejemanju pdf ali e-računov, bomo v času trajanja ugodnosti akcije, na računu za elektriko obračunali strošek v višini 1 € (z DDV). Prav tako bomo obračunali strošek 1 € (z DDV) vsem, ki ne boste želeli direktne obremenitve SEPA, razen če za vas ni pogoj za pristop k akciji.  

Pohitite, prijavite se lahko samo do vključno 31. januarja 2019!

Zamenjava dobavitelja elektrike je hitra in enostavna. Izpolnite obrazec za povpraševanje ali nam pišite na pocenielektrika@gen-i.si oz. pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 1558, kjer so vam naši svetovalci na voljo od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro. 

Podrobnejša vsebina in splošni pogoji za sodelovanje v akciji so objavljeni na spodnjih povezavah:

Ostale aktualne akcije