Akcija "Sonce-najcenejši vir električne energije/2"

Izkoristite novo akcijo »Sonce - najcenejši vir električne energije za gospodinjstva/2« in si z odločitvijo za nakup sončne elektrarne GEN-I Sonce zagotovite nizke cene električne energije. Akcijske cene električne energije boste lahko koristili do začetka delovanja vaše sončne elektrarne oz najkasneje do 30. 6. 2020. Z njo pa si boste zagotovili dolgoletno energetsko samooskrbo in neodvisnost od nihanja cen električne energije na trgu.

"Sonce - najcenejši vir električne energije za gospodinjstva/2" VT (€/kWh) MT (€/kWh) ET (€/kWh)
cena brez DDV 0,04599 0,02499 0,04149
cena z 22 % DDV 0,05611 0,03049 0,05062

Cene ne vključujejo dajatev za uporabo omrežij ter drugih prispevkov, ki jih določa država in na katere posamezni dobavitelj nima vpliva.  

Akciji  "Sonce-najcenejši vir električne energije za gospodinjstva/2" se lahko do 6. februarja 2020 pridružite novi in obstoječi gospodinjski odjemalci Poceni elektrike.

 

Še niste naša stranka?

Izpolnite enostaven obrazec za zamenjavo dobavitelja - vse ostalo bomo za vas brezplačno uredili mi. Če potrebujete več informacij, vas v našem klicnem centru na 080 1558 čakajo naši prijazni svetovalci.

 

Obstoječi odjemalci

Obstoječi odjemalci Poceni elektrike se lahko akciji pridružite tako, da izpolnete Izjavo za sodelovanje v akciji, ki jo najdete na spodnji povezavi, in jo izpolnjeno pošljete na naš naslov.

  

Podrobnejša vsebina in splošni pogoji za sodelovanje v akciji so objavljeni na spodnjih povezavah:

 

Akcija je zaključena. Prijave niso več možne.