Dobrodošli v solarni dobi

Pri GEN-I dobavljamo elektriko brez fosilnih goriv.

Segrevanje ozračja, podnebne spremembe, njihova zaustavitev in reševanje planeta so pomembni izzivi, ki bodo krojili našo prihodnost. V GEN-I se zavedamo svoje odgovornosti, zato smo sprejeli zavezo, da bo naša prihodnost brez fosilnih goriv. Z revolucionarnim korakom na pot v zeleno prihodnost peljemo tudi vas, naše odjemalce in tiste, ki boste to še postali. Vsa električna energija, ki vam jo bomo dobavljali od leta 2021 naprej, bo izključno iz virov, ki ne povzročajo izpustov CO2. 

Znižujemo ogljični odtis in širimo možnosti izbire.

Z našo zamenjavo fosilnih virov energije za take, ki ne povzročajo izpustov CO2, tudi vi prispevate k reševanju podnebnih sprememb, mi pa vam ob tem ponujamo še priložnost, da si sami izberete vir, iz katerega je elektrika za vas pridobljena.

Za lažjo izbiro vam na začetku ponujamo brezogljično jedrsko energijo ali 100% sončno energijo. V nadaljevanju pa vam bo na voljo tudi 100% vodna energija.

Vedno ugodne cene, kakovostna dobava in po novem brezogljični vir energije po vaši izbiri.

Elektrika brez CO2

Izberi vir električne energije in izračunaj svoj prihranek.

Izberi vir električne energije in izračunaj svoj prihranek.

100% sončna energija za zgolj 1 EUR dodatka na mesec

Izmed vseh obnovljivih virov energije je sonce naša prva izbira. Je neskončen, najčistejši in široko dostopen vir energije. Zato bomo od januarja naprej vsem odjemalcem, razen tistim na trenutno veljavnih akcijskih cenikih, dobavljali elektriko iz 100% sončne energije. Ker želimo tudi vas prepričati, da je sonce ena od glavnih poti v zeleno prihodnost, vam bomo 100% Sonce do 1. 4. 2021 zagotovili brez doplačila.

Od aprila 2021 naprej boste imeli priložnost, da si za zgolj 1 EUR dodatka na mesec zagotovite stalno dobavo elektrike iz 100% sončne energije. Brez doplačila pa vam bo tudi po tem datumu še naprej na voljo brezogljična jedrska energija.

Izbiro vira, ki najbolj ustreza vašim željam, nam lahko že danes sporočite prek portala MOJ GEN-I ali telefonske številke 080 15 58.

Verjamemo v večplastno korist naše usmeritve. Skupaj lahko poskrbimo za okolje in prispevamo k ustavitvi segrevanja ozračja – za vse nas in tiste, ki prihajajo za nami.  

Več o naši ponudbi si preberite tukaj.

Pridružite se nam

na skupni poti v zeleno prihodnost!

na skupni poti v zeleno prihodnost!