GEN-I že petič najbolj zaupanja vredna blagovna znamka

GEN-I je letos ponovno izbran kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka Trusted Brand 2018. Kar štiri leta zapored smo zmagali v kategoriji »Ponudniki energije«, letos pa smo drugič prejeli priznanje na področju varovanja okolja.

V raziskavi je sodelovalo 5.000 naročnikov revije Reader's Digest Slovenija, ki so oddali svoj glas za najbolj zaupanja vredno blagovno znamko v 32 kategorijah ter najbolj zaupanja vredne blagovne znamke na področju varovanja okolja.

V družbi GEN-I smo ponosni in počaščeni, da so bralci revije Reader's Digest Slovenija prepoznali naša prizadevanja na področju okoljsko prijaznih rešitev, ki imajo za cilj povečanje energetske učinkovitosti in neodvisnosti.

Priznanje je okronalo pravilnost naše usmeritve, ko smo pred dobrim letom kot prvi dobavitelj energije v regiji vstopili na trg samooskrbe s celovito storitvijo GEN-I Sonce. Doslej smo izgradili že 370 domačih sončnih elektrarn ter s tem v letu 2017 prispevali k znižanju emisij CO2 za 1.600.000 kg CO2/leto in povečanju proizvodnje zelene energije za 3.400.492 kWh/letno.

Hvala za izkazano zaupanje!

Podelitev priznanja družbi GEN-I na prireditvi "Trusted Brand 2018" (v sredini: mag. Bojan Kumer, direktor prodaje GEN-I)