GEN-I že tretjič zapored najbolj zaupanja vredna blagovna znamka

TBlogo2016_c.jpgDružba GEN-I je že tretje leto zapored zmagala kot najbolj zaupanja vredna blagovna znamka Trusted Brand 2016 v kategoriji »Ponudniki energije«. V raziskavi revije Reader's Digest Slovenija je sodelovalo več kot 7.400 tisoč naročnikov revije, ki so oddali svoj glas za najbolj zaupanja vredno znamko v 32 razpisanih kategorijah. Kategorija najbolj zaupanja vrednega ponudnika energije je v Sloveniji razpisana šele tri leta, zato smo toliko bolj ponosni, da GEN-I ostaja absolutni zmagovalec med ponudniki energije.

Vselej nizke cene, skrb za odjemalce in transparentno poslovanje brez drobnega tiska so prepričali že več kot 166.000 odjemalcev GEN-I, ki je najhitreje rastoče energetsko podjetje v Sloveniji ter eno vodilnih v srednji in jugovzhodni Evropi.

Ob oznanitvi priznanja je dr. Robert Golob, predsednik uprave GEN-I, povedal: »V družbi GEN-I smo ponosni in počaščeni, da smo že tretjič zapored prejemniki prestižne nagrade Trusted brand, ki odraža zadovoljstvo naših odjemalcev. Zahvala in zasluga gresta našim zaposlenim, ki se vsakodnevno trudijo za dobrobit naših strank, ter naši inovativni in ugodni ponudbi, oblikovani z mislijo na potrebe naših odjemalcev. Hvala za izkazano zaupanje!«