Genialno lahka nagradna vprašanja v TV oddaji

zmagovalec 4.png V finalni oddaji Znan obraz ima svoj glas je tokrat z najbolj energičnim aplavzom prepričal gospod Matjaž iz Nove Gorice. Pravilno je ugotovil, da ima tako visok glas, kot ga spustiš, če te strese elektrika, Prince. Za nagrado si je prislužil brezplačno elektriko kar do konca leta. Srečnemu nagrajencu iskreno čestitamo! Hvala vsem nagrajencem še enkrat za električno vzdušje, veliko smeha in dobre volje.

Nagrajenka 3.png V 11. oddaji je z najbolj energičnim aplavzom prepričala gospa Inge iz Doba. Po pravilnem odgovoru na ogrevalno genialno lahko vprašanje je pravilno odgovorila tudi, pri pričeski katerega nastopajočega so v oddaji porabili največ energije. Kot nagrado si je priborila brezplačno elektriko kar do konca leta. Srečni nagrajenki iskreno čestitamo!

nagrajenka sabina.pngV 10. nedeljski televizijski oddaji »Znan obraz ima svoj glas« je z energičnim aplavzom izstopala gledalka v studiu, gospa Sabina iz Kranja. Ugotovila je, kdo izmed nastopajočih je bil prvak v električnem plesu. Za pravilne odgovore na Genialno lahka vprašanja je prejela nagrado GEN-I. V omenjeni oddaji bomo še dve nedelji do konca maja 2016 podelili po eno nagrado najbolj energičnemu gledalcu ali gledalki. Tokratni srečni nagrajenki Sabini čestitamo!

Znan obraz nagrajenka 1.pngV 9. nedeljski televizijski oddaji »Znan obraz ima svoj glas« je najbolj energična gledalka v studiu gospa Melita iz Ribnice za pravilne odgovore na Genialno lahka vprašanja prejela nagrado podjetja GEN-I. V omenjeni oddaji bomo vsako nedeljo do konca maja 2016 podelili po eno nagrado najbolj energičnemu gledalcu ali gledalki. Tokratni srečni nagrajenki Meliti čestitamo! 

Podrobnejša vsebina in pogoji nagradne igre so objavljeni na spodnji povezavi: