Za zakonca Komar je bila zamenjava dobavitelja energije za GEN-I najboljša odločitev

Snemalna ekipa iz 24ur.com je obiskala zakonca Komar in preverila, kako se v resnici lahko privarčuje pri stroških za energijo. Načinov je veliko, a zakonca Komar sta poleg uporabe varčnih gospodinjskih aparatov in žarnic ter tudi ob varčni porabi energije šele z zamenjavo dobavitelja energije za GEN-I zelo zmanjšala mesečne račune za elektriko in plin. Komarjeva sta odjemalca pri GEN-I že od leta 2009 s Poceni elektriko, zaradi občutnih prihrankov pa sta se leta 2012 odločila tudi za Poceni plin.

Zakonca Komar: »Odkar sva zamenjala dobavitelja, za elektriko plačujeva v povprečju okoli 17 evrov mesečno,« povesta, »to je v primerjavi s prej bistveno manj. Tako da lahko rečeva, da sva zadovoljna. Res zadovoljna. Pred kratkim se je na primer zvišal prispevek za omrežnino, cena elektrike pa se ni dvignila niti za cent. Izjemno ceniva tudi to, da so pri Gen-I ves čas na voljo, nama pomagajo, če imava kakšno vprašanje in vse uredijo zelo hitro.«

O njunem dolgoletnem zadovoljstvu z GEN-I se lahko prepričate v videu, ki ga je snemalna ekipa posnela na obisku na njunem domu.