Zagotovite si svoj košček sonca

S Sončno skupnostjo GEN-I imate gospodinjski odjemalci edinstveno priložnost, da si s samooskrbo iz skupnostnih sončnih elektrarn zagotovite elektriko, neodvisno od dražitev fosilnih goriv.  

 

Vstopite in si zagotovite mesto za najem sončnih panelov 

V našo Sončno skupnost lahko vstopite še do konca leta. S prijavo si rezervirate mesto za dolgoročni najem panelov sončnih elektrarn, namenjenih skupnostni samooskrbi. Z najemom boste neposredno povezali svojo porabo s proizvodnjo sončne energije ter si zagotovili dolgoročne prihranke. Vaš celoten strošek za oskrbo z električno energijo bo, vključno z najemnino za panele, nižji od vašega sedanjega računa za elektriko.  

 

Prve skupnostne sončne elektrarne spomladi naslednje leto

Že v letu 2022 bomo širom Slovenije za namen oddaje panelov zgradili 10 MW elektrarn, v naslednjih treh letih pa skupaj 100 MW. S priklopom prve sončne elektrarne spomladi 2022 bomo aktivirali 500 članov, ki bodo od dneva aktivacije prejemali ugodnosti v obliki znižanega stroška za oskrbo z električno energijo. Ostalim bodo te pripadle s priklopom novih sončnih elektrarn. Gospodinjski odjemalci, ki se boste prej prijavili v Sončno skupnost, boste imeli prednost pri aktivaciji.  

 

Enostavna prijava s spletnim obrazcem 

V Sončno skupnost GEN-I vstopite enostavno: z oddajo obrazca za vstop in s plačilom prijavnine v višini 10 EUR (z DDV). Ta znesek vam bomo v prihodnje upoštevali pri zagotavljanju storitev in ugodnosti Sončne skupnosti. 

Pridružite se nam in si tudi vi zagotovite svoj košček sonca.