Akcija "Poceni elektrika za podjetnike 2020"

Z družbeno odgovornostjo do vseh, ki sooblikujete naše gospodarstvo, smo v GEN-I tudi za naše nove male poslovne odjemalce oblikovali cenik s 15-odstotkov nižjimi cenami tarif od tistih v Rednem ceniku. Pridružite se naši akciji Poceni elektrika za podjetnike 2020 in si znižajte stroške za elektriko. Verjamemo, da lahko s skupnimi močmi olajšamo nastalo situacijo in se iz nje na dolgi rok dvignemo še močnejši.

Pridružite se naši novi akciji "Poceni elektrika za podjetnike 2020" in si zagotovite 3 mesece zelo nizkih cen električne energije:  

Akcijske cene VT (€/kWh) MT (€/kWh) ET (€/kWh)
cena brez DDV 0,05949 0,04674 0,05524

Cene električne energije v ceniku ne vključujejo davka na dodano vrednost (DDV), trošarine na električno energijo, prispevka za energetsko učinkovitost, prispevka za zagotavljanje podpor proizvodnji električne energije v soproizvodnji z visokim izkoristkom in iz obnovljivih virov energije, stroškov za uporabo elektroenergetskih omrežij, dodatkov in prispevkov k uporabi elektroenergetskih omrežij ter morebitnih drugih javnih dajatev, določenih s strani države. 

Akciji "Poceni elektrika za podjetnike 2020", ki traja do vključno 31. decembra 2020, se lahko pridružite novi mali poslovni odjemalci električne energije.

NOVI MALI POSLOVNI ODJEMALCI 

Novi mali poslovni odjemalci se akciji pridružite tako, da izpolnite enostaven obrazec za zamenjavo dobavitelja, kjer izberete akcijo "Poceni elektrika za podjetnike 2020" in označite, da želite z nami elektronsko skleniti pogodbo. Na vaš elektronski naslov boste prejeli sporočilo, kjer s klikom na gumb "Kliknite za sklenitev pogodbe z obveznostjo plačila" z nami elektronsko sklenete pogodbo

Če sem vam bo obrazec kljub enostavnosti zapletel, izberite opcijo "Naložite sliko/pdf računa" vašega obstoječega dobavitelja elektrike in vse ostalo bomo uredili mi. 

Če bi menjavo raje opravili po telefonu, so vam naši prijazni svetovalci na voljo na brezplačni številki 080 1558 od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro.

Podrobnejša vsebina in splošni pogoji za sodelovanje v akciji so objavljeni na spodnjih povezavah: 

 

Vsebina in pogoji za sodelovanje v akciji "Poceni elektrika za podjetnike 2020"

Pogodba z Izjavo novega kupca za akcijo"Poceni elektrika za podjetnike 2020"