KAJ JE POCENI ELEKTRIKA?

Cenejša elektrika za gospodinjstva in male poslovne porabnike

Brez vezave in drobnega tiska.

Poceni elektrika je znamka družbe GEN-I, priznanega dobavitelja in mednarodnega trgovca z električno energijo s sedežem v Sloveniji. GEN-I je s Poceni elektriko leta 2009 zamajal monopol in znatno znižal cene na slovenskem trgu električne energije, danes pa je z 24,2 % tržnim deležem že osmo leto zapored največji ponudnik elektrike pri nas.

Že deset let zapored, torej vse od vstopa na trg, smo po analizah Direktorata za energijo zelo ugoden dobavitelj za gospodinjske odjemalce električne energije. Šest let zapored smo v eni največjih evropskih potrošniških raziskav Trusted Brand dobili naziv najbolj zaupanja vredne blagovne znamke. Posebej ponosni smo, da smo vsa leta od 2014 proglašeni za zmagovalca med dobavitelji elektrike v Sloveniji, dvakrat pa smo prejeli tudi priznanje na področju varovanja okolja.

O cenovni ugodnosti ponudbe se prepričajte sami in poglejte neodvisne primerjave Agencije za energijo RS.

Za zamenjavo dobavitelja preprosto izpolnite spletni obrazec.

ZAKAJ POCENI ELEKTRIKA?

Ker boste z njo zagotovo prihranili!

In ker je menjava dobavitelja res preprosta in brezplačna.

Našo ponudbo poleg izjemno ugodne cene po rednem ceniku odlikujejo jasni pogoji brez vezave, skritih stroškov in zapletenih postopkov ter odlična podpora strankam s prijaznimi, vrhunsko usposobljenimi svetovalci v klicnem centru.

Da smo uporabnikom vedno na voljo, smo razvili portal Moj GEN-I, ki na enem mestu omogoča sporočanje porabe ter enostaven pregled nad porabo in računi.

Smo vas prepričali? Odlično! Menjavo ponudnika električne energije lahko opravite brezplačno in hitro, pravzaprav kar takoj. Preprosto izpolnite obrazec za zamenjavo.

Koliko lahko prihranite?

Podjetje Davor Kovač s.p. je v samo štirih mesecih prihranilo že 391,59 EUR. Preverite, koliko lahko prihranite vi!

Podjetje Davor Kovač s.p. je v samo štirih mesecih prihranilo že 391,59 EUR. Preverite, koliko lahko prihranite vi!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

"Stranka GEN-I smo celotno lansko in letošnje leto in bomo tudi v bodoče. Za menjavo smo se odločili predvsem zaradi cene in storitve, ki jo nudijo. Namreč odkar obstaja Avto Jarc, smo bili stranka Elektra Maribor, pred leti pa smo dobili aneks k pogodbi, s katerim so nam zagotavljali zajamčeno ceno električne energije. Predvidevali smo, da se bo cena elektrike postopoma dvigovala, zato smo z veseljem podpisali aneks, da bi imeli zajamčeno ceno. Nato se je izkazalo, da je leta 2010 ta zajamčena cena za polovico višja, kot jo je takrat nudil GEN-I."

ga. Nada Jarc

"Stranka GEN-I smo približno dve leti. Za menjavo smo se odločili, ker imamo tekstilno dejavnost in brezplačno šivanje zaves, zaradi česar so likalniki in šivalni stroji vklopljeni po deset ur dnevno. To pomeni precejšnjo porabo elektrike, zato smo se odločili, da s to krizo oziroma recesijo poiščemo kakšno drugo možnost. Z GEN-I smo zadovoljni, saj smo privarčevali okoli polovico. Kdor ne verjame, se lahko oglasi pri nas in mu to tudi pokažemo. Časi so pač takšni, da je treba gledati na stroške."

g. Leon Kotorčevič

"Stranka GEN-I sem približno leto in pol, točnega datuma se ne spomnim, bilo pa je v času akcije, da je prvi mesec položnica za en evro. Za menjavo dobavitelja sem se odločila izključno zaradi privlačne akcije, saj ni kar tako, če ti nekdo podari enomesečno elektriko. Ob tem je vlogo igrala tudi obljuba, da elektrike ne bodo dražili. Sprva sem bila malo prestrašena, kakšen bo postopek menjave in koliko bo papirologije, a so mi vse preprosto in hitro uredili. Z menjavo sem zadovoljna, saj mesečno prihranimo okoli 15 odstotkov oziroma imamo za približno toliko nižji račun za elektriko."

ga. Damjana Kumer

Zamenjajte zdaj!

Postopek je povsem preprost in brezplačen!

Postopek je povsem preprost in brezplačen!